Social Icons

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

«Τα στελέχη της ΝΔ πρέπει να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών»

«Τα στελέχη της ΝΔ πρέπει να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών»

Τα στελέχη της ΝΔ πρέπει να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών με υπερηφάνεια για όσα έχει πετύχει η παράταξη, αλλάζοντας την προοπτική της Ελλάδας, χωρίς να υποτιμά κανείς τις θυσίες που έχουν γίνει, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης στην εκδήλωση που έγινε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης της ΝΔ και εξέφρασε την ελπίδα, πως σύντομα θα υπάρξουν αισθητά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Στην ίδια εκδήλωση ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης, αναφέρθηκε στη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών κι επιτέθηκε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο χαρακτήρισε «αποτυχημένο». Είπε ότι «παίζει μόνο με όρους επικοινωνίας, χωρίς ουσιαστικό έργο και η εικόνα τού «φαβορί» είναι πλασματική, που οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι προς το παρόν «παίζει μόνος του», αλλά όταν αυτό αλλάξει θα αλλάξει και η εικόνα». Κι αυτό, όπως εξήγησε, επειδή ο κ. Μπουτάρης δίνει πολλά «δικαιώματα» για κριτική και διότι εκείνοι που τον είχαν ψηφίσει και ήδη δηλώνουν πως δεν θα τον ξαναψηφίσουν, είναι συντριπτικά περισσότεροι από εκείνους που ενώ δεν τον είχαν ψηφίσει, σκέφτονται να τον ψηφίσουν τώρα.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενεργοποίησης όλων στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις ευρωεκλογές και μίλησε για το έργο που έχει γίνει στην Περιφέρεια. Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Τάσος Εμμανουηλίδης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates