Social Icons

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΩΝ. ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ

kasidiaris1
Απέρριψε το Συμβούλιο Εφετών την αίτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη περί εξαίρεσης των ειδικών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου από την έρευνα της υπόθεσης.
Με την αίτησή του ο αιτών, «κατηγορούμενος για την αξιόποινη πράξη της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνσης αυτής» όπως αναφέρει η εισαγγελική πρόταση για την εισαγωγή της υπόθεσης στο Συμβούλιο, ζητούσε την εξαίρεση της κυρίας Κλάπα επειδή «παρασιώπησε τις ιδιαίτερες και στενές σχέσεις και τον σημαίνοντα πολιτικό ρόλο του συζύγου της με τους πολιτικούς μας διώκτες» και η ίδια είναι «ταυτισμένη με το ιδεολογικό υπόβαθρο του κόμματος του συζύγου της» (ΔΗΜΑΡ).
Επίσης στην αίτηση αναφερόταν ότι οι δύο ανακρίτριες «ουδόλως ενήργησαν [...] να διασφαλίσουν τη μυστικότητα της ανακρίσεως» και ότι κατά το ανακριτικό έργο διακατέχονταν από μεροληψία «ως προκύπτει από την πανομοιότυπη φρασεολογία».
Apofasi-simvouliou-efeton-1 (1)

Apofasi-simvouliou-efeton-2 (1)
Apofasi-simvouliou-efeton-3 (1)
Apofasi-simvouliou-efeton-4 (1)
Apofasi-simvouliou-efeton-13 (1)
Apofasi-simvouliou-efeton-14 (2)
Apofasi-simvouliou-efeton-15 (1)
Apofasi-simvouliou-efeton-15 (1)





Apofasi-simvouliou-efeton-16 (1)
Apofasi-simvouliou-efeton-17 (1)
Apofasi-simvouliou-efeton-18 (1)

ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΜΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ


eksodiki-dilosi-1 (2)
eksodiki-dilosi-2 (1)
MAKELEIO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates