Social Icons

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2014

Η Ρωσία απέτρεψε αμερικανο-γαλλική επίθεση κατά του συριακού στρατού τις τελευταίες ημέρες.

Η Ρωσία απέτρεψε αμερικανο-γαλλική επίθεση κατά του συριακού στρατού τις τελευταίες ημέρες.

Φεβρουάριος 16, 2014.Το τηλεοπτικό κανάλι αλ Μαγιαντίν ανέφερε ότι η Ρωσία έχει εμποδίσει μια κοινή αμερικανο-γαλλική επίθεση στο συριακό στρατό. 

Η ρωσική επέμβαση ήταν επιτυχής και για την αποφυγή ενός τέτοιου σεναρίου η Ρωσία ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο ανταποκριτής της αλ Μαγιαντίν στη Μόσχα ανέφερε, επικαλούμενος ρωσικές πηγές, ότι το Κρεμλίνο ζήτησε «να σταματήσει η προώθηση μιας κλιμάκωσης στη Συρία. 

Σύμφωνα με την πηγή, οι ρωσικές αρχές έλαβαν γνώση της ύπαρξης του σχεδίου της Ουάσιγκτον και του Παρισιού, η οποία περιελάμβανε μια στρατιωτική επέμβαση για να σταματήσει την προέλαση του συριακού στρατού. 
Το κανάλι, επίσης, ανέφερε ότι υπάρχει «εκνευρισμός στην Ουάσιγκτον» με την επίσκεψη στη Μόσχα του Αιγύπτιου Στρατάρχη Σίσι- υπουργού Άμυνας, η οποία αλλάζει εντελώς την ισορροπία των δυνάμεων στην περιοχή. 


Η Ουάσιγκτον κατηγόρησε και πάλι την κυβέρνηση της Συρίας για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης-2 και απαίτησε από τη Μόσχα να πιέσει τον Άσαντ να γίνει πιο ευέλικτος στις συζητήσεις. 

Το αλ Μαγιαντίν ισχυρίζεται, επίσης,  ότι η αντιπολίτευση έχει υποβάλει ένα έγγραφο στη διάσκεψη στον οποίο κατηγορεί τον Μπασάρ αλ Άσαντ και τονίζει ότι «οι τρομοκράτες δεν εγκαταλείπουν το έδαφος της Συρίας, όσο το καθεστώς δεν σταματήσει την άσκηση της τρομοκρατίας». 


 πηγή: thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates