Social Icons

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014

Σπανακοκεφτέδες



Υλικά συνταγής:

1 κιλό τριμμένο σπανάκι
ψίχα από περίπου 1 κιλό ψωμί
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα
½ φλιτζ. αλεύρι
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για να αλευρώσουμε τους κεφτέδες μας
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. Το πλένουμε καλά και το ζεματίζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια αφού τα ψιλοκόψουμε.

Αφήνουμε το σπανάκι σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξει από τα πολλά υγρά.

Προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά, να γίνει ένα μείγμα.

Πλάθουμε τους κεφτέδες μας και τους αλευρώνουμε πριν το τηγάνισμα (μπορούμε και να τους ψήσουμε στο γκριλ του φούρνου, χωρίς να τους αλευρώσουμε).

Tηγανίζουμε και σερβίρουμε με λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates