Social Icons

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2014

Η Mercedes AMG GT θα είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες

H Mercedes-Benz θα παρουσιάσει στις 20 του Ιούλη την SLC/AMG GT κατά τη διάρκεια του Γερμανικού GP με τον Gorden Wagener,


 αρχισχεδιαστή της Γερμανικής εταιρίας, να δηλώνει μερικές ημέρες πριν, πως,το αυτοκίνητο θα είναι ομορφότερο αυτοκίνητο που έχει σχεδιάσει ποτέ. Το καθαρά σπορ αυτοκίνητο θα έχει διαχρονικά κλασσική ομορφιά και στο πλάι του δεν θα διαθέτει καθόλου σχεδιαστικές γραμμές.
Τώρα φήμες θέλουν το καθαρά σπορ αυτοκίνητο με κωδική ονομασία C190, εκτός από τον νέο V8 4,0-λίτρων twin-turbo
κινητήρα, να φορά και ένα τρίλιτρο turbo V6 μοτέρ, έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερες επιλογές στο κοινό της κατηγορίας της Porsche 911.
Θα έχει μήκος 4.500 mm, (-140 mm σε σχέση με την SLS AMG), πλάτος 1.939 mm και ύψος 1.287 mm. Θα κατασκευαστεί πάνω στη κοντύτερη μορφή του αλουμινένιο σασί της SLS και θα φορά ζάντες 19″ με ελαστικά διαστάσεων 265/35 μπροστά και 295/30 πίσω
Θα είναι διαθέσιμη σε coupe και cabrio έκδοση και δεν θα διαθέτει συμβατικές πόρτες. Η Mercedes θα εξοπλίσει το αυτοκίνητο με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αεροτομή η οποία θα ανοίγει μόνη της όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες μεγαλύτερες των 120 χλμ/ώρα.
Ντεμπούτο στους δρόμους θα κάνει από τις αρχές του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates