Social Icons

Πέμπτη, Ιανουαρίου 30, 2014

Πατέρας Μυρτoύς: Ο Πακιστανός ήθελε να της λιώσει το κεφάλι

mirto-660 1
Για την κατάσταση της μικρής Μυρτούς που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό, Αχμέτ Βακάς, το καλοκαίρι του 2012, στην Πάρο, και για την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ισόβια και 25 έτη κάθειρξη, μίλησε ο πατέρας της 17χρονης.


«Η Μυρτώ έχει χάσει ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού της» είπε ο πατέρας της Μυρτώς, Γιάννης Παπαδομιχελάκης, Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 ο Γιάννης Παπαδομιχελάκης, αναφερόμενος στην κατάσταση της 17χρονης είπε ότι η Μυρτώ έχει χάσει ένα μεγάλο κομμμάτι του εαυτού της. «Έχει αρκετά προβλήματα η Μυρτώ και αισθάνεται πολύ άσχημα, δεν τις μεταφέρουμε άλλα πράγματα» συμπλήρωσε.
Οσον αφορά τον Πακιστανό δράστη ο πατέρας της Μυρτώς είπε ότι όσο θα τον έχουν στο μυαλό τους, αυτός και η οικογένειά του, θα αρρωσταίνουν και σημείωσε  ότι η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της, αλλά η τιμωρία που αρμόζει είναι πέρα από κάθε δικαστήριο.
«Το τέρας αυτό ήθελε να κάνει τη δουλειά του και μετά να της λιώσει το κεφάλι, αυτό δεν είναι ανθρώπινο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι εγκληματούν από πρόθεση, μόνο τις κατσαρίδες πατάμε χωρίς ενοχή». (iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates