Social Icons

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΗ 32 ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΧΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Η1 Ν1 ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

erithros

Για εμβόλια αξίας 6 ευρώ, θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν όχι και οι 59 νεκροί που θρηνεί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα από τον ιό H1N1 αλλά τουλάχιστον οι περισσότεροι. Παρόλα αυτά, συνεχίζονται να χάνονται ανθρώπινες ζωές.


Και η ανευθυνότητα του ταγματασφαλίτη του Σαμαρά, καλά κρατεί! Μεγάλες ευθύνες και στον πρόεδρο του  Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Δημήτρη Λιντζέρη για τεράστιες αμέλειες στο σοβαρότατο αυτό  θέμα της υγείας!
Για “εγκληματική έλλειψη εμβολιαστικής πολιτικής” στην χώρα κάνει λόγο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τον θάνατο 59 ατόμων από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.
Ο ΙΣΑ τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιήσει για την επερχόμενη επιδημία, ο πληθυσμός έμεινε ακάλυπτος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι “για ένα εμβόλιο των 6 ευρώ πεθαίνουν άνθρωποι”. Μάλιστα, για τον θάνατο των 59 ατόμων επιρρίπτει την ευθύνη στην ανεπαρκή εθνική πολιτική ευαισθητοποίησης του λαού.
Εάν ο Άδωνις είχε παραγγείλει  τα εμβόλια θα είχαν σωθεί ανθρώπινες ζωές και αυτή τη στιγμή δεν θα κινδύνευε η 32χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό διασωληνομένη! Ρε   ανεπαρκή Γεωργιάδη εκεί θα έπρεπε να ήσουν αυτή τη στιγμή, στο πλευρό αυτής της κοπέλας‼!
Αλλά λόγω όλης αυτής της ανικανότητας βγήκε η Ελιζαμπέτα Καζαλότι ανταποκρίτρια Ιταλικής εφημερίδας στην Αθήνα και μας ξεφτίλισε, λέγοντας ότι η Ελλάδα στο θέμα υγείας έχει καταντήσει πρωτόγονο σαν κράτος Μογγόλων!  Μάλλον θα μιλούσε για τον ελαφρύ πολιτικό μογγολισμό του Άδωνι που οδηγεί το σύστημα της  υγείας στην πλήρη κατάρρευση!
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates