Social Icons

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2014

Σε δυνατή προπόνηση ενόψει Μάντσεστερ μετέτρεψε τη μάχη της Κρήτης ο Ολυμπιακός: 4-0 τον ΟΦΗ με χατ τρικ του Σέποβιτς.. .

Σε δυνατή προπόνηση ενόψει Μάντσεστερ μετέτρεψε τη μάχη της Κρήτης ο Ολυμπιακός: 4-0 τον ΟΦΗ με χατ τρικ του Σέποβιτς

Τι κι αν έχει μπροστά του τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Μάντστεστερ για το Champions League, ο Ολυμπιακός συνέχισε ακάθεκτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας  και συνέτριψε τον ΟΗΕ στο Ηράκλειο με 4-0. Πρωταγωνιστής για τους «ερυθρολεύκους» ο Σέρβος Σέποβιτς που έκανε το πρώτο του χατ τρικ.


Ανησυχία ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκαλεί ο τραυματισμός του Σαβιόλα που ένιωσε ενοχλήσεις στο μηρό και ζήτησε αλλαγή στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε ο Μασάντο στο 39', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σέποβιτς που μπήκε στη θέση του τραυματία  Σαβιόλα,  διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 52' και 88' για να ολοκληρώση έναν ακόμα θρίαμβο των Πειραιωτών.
Στα υπόλοιπα ματς του Σαββάτου, ο Λεβαδειακός επικράτησε άνετα του Αστέρα Τρίπολης με  3-1, ενώ ο Πανιώνιος με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του, πέτυχε υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη στη Ριζούπολη με 2-1 επί του Απόλλωνα, μπλέκοντας την Ελαφρά Ταξιαρχία σε περιπέτειες για το θέμα της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates