Social Icons

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!



Όταν το σύστημα δίνει τα “ρέστα” του και ζητά να αρθεί η ασυλία ΌΛΩΝ των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φαντάζεστε πως το κάνει έτσι απλά; Σιγά… Συντονισμένα το κάνει με άλλες υπηρεσίες, όπως πχ υπηρεσίες που άπτονται της “αριστεράς και της προόδου”, σαν την ΕΣΗΕΑ του Ιου, και του Τρίμμη ή του άλλου ευαγούς Ιδρύματος… του Μπόμπολα…!

Όπως αφηγείται η Διονυσία Λάγιου στο tvxs.gr,

ΕΣΗΕΑ: Aγρια επίθεση κατά δημοσιογράφου από γνωστούς νεοναζί στο Περιστέρι

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ενώ κατευθυνόταν προς ένα πάρκο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της στο Περιστέρι και πήγαινε βόλτα τον σκύλο της, μία ηλικιωμένη γυναίκα τη σταμάτησε. «Άρχισε να με βρίζει για τον σκύλο, ενώ εγώ απλώς περνούσα από εκεί». Η ηλικιωμένη της είπε να προσέχει όταν περνάει από τον συγκεκριμένο δρόμο γιατί ο γιος της είναι αστυνομικός και στη συνέχεια τη χτύπησε με μία σκούπα που κρατούσε. «Πριν προλάβω να καταλάβω τι συμβαίνει, νιώθω από πίσω μου κάποιους να με τραβάνε και συνειδητοποιώ ότι με έχουν αρπάξει δύο άνδρες, ο ένας γύρω στα 120 με 130 κιλά και ο άλλος πιο κοντός και μεγαλύτερος στην ηλικία», αναφέρει η δημοσιογράφος. Ο ένας άνδρας την άρπαξε με στρατιωτική λαβή κάνοντάς της κεφαλοκλείδωμα  και ο άλλος την τράβηξε από τα μαλλιά. Αφού «με έσυραν μέσα σε ένα σπίτι» ο ηλικιωμένος άντρας «μου είπε “τώρα θα δεις τι θα πάθεις”». Τότε, «εμφανίστηκαν άλλοι τρεις άντρες», αφηγείται η δημοσιογράφος, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν άλλη μία γυναίκα και η ηλικιωμένη που της επιτέθηκε αρχικά στον δρόμο. Όπως αναφέρει στο tvxs.gr επί μισή ώρα την είχαν ακινητοποιημένη με κεφαλοκλείδωμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει καλά, την χτυπούσαν σε σημεία όπως το κεφάλι και τα πόδια, ώστε να μην ματώσει, και της μίλαγαν χυδαία χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «δημοσιογράφε, κάνεις τσι….ια».  Μετά από μισή ώρα κακοποίησης και εξευτελισμού, η δημοσιογράφος κατάφερε να ξεφύγει, βγαίνοντας έξω και φωνάζοντας «βοήθεια, με σκοτώνουν». Το εξωφρενικό είναι ότι ένοικοι μιας συγκεκριμένης πολυκατοικίας, που είχαν βγει επίσης έξω, τη γιούχαραν ενώ οι περαστικοί είχαν σαστίσει. Όπως τονίζει «κανείς δεν πήρε το 100». Οι δύο άντρες, ο πιο σωματώδης και ο ηλικιωμένος, ξαναβγήκαν έξω και τη χτύπησαν μπροστά στον κόσμο. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, η ηλικιωμένη γυναίκα μαζί με δύο άλλους άντρες άρχισαν να της χτυπούν την πόρτα τόσο δυνατά που«πήγαν να τη σπάσουν». Κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια υπεβλήθησαν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα πέρασε από αυτόφωρο, ενώ στο αστυνομικό τμήμα έβαλαν χειροπέδες μόνο σε εκείνη και όχι στην άλλη γυναίκα. Όταν διαμαρτυρήθηκε, της απάντησαν ειρωνικά ότι αν θέλει μπορεί να τους καταγγείλει. Παράλληλα, καθυστέρησαν αρκετές ώρα να προχωρήσουν στην υποβολή της μήνυσής της, όπως αναφέρει η ίδια.
 Σημειώνεται ότι από το 2008 η δημοσιογράφος έχει αρθρογραφήσει σχετικά με παράνομες βιοτεχνικές δραστηριότητες στην περιοχή του Περιστερίου και τις άθλιες συνθήκες εργασίας σε αυτές, μέσα από τις στήλες της εφημερίδας «Έθνος». Έχει δεχτεί απειλές και πριν την επίθεση  της 26ης Ιανουρίου. Η Διονυσία Λάγιου είναι επίσης γνωστή στην κοινωνία του Περιστερίου για τον προσωπικό της αγώνα κατά των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

1. Ποιοί είναι η «Ομάδα θρασύδειλων, πρωταγωνιστών σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, γνωστών στις Αρχές, που παραμένουν ασύλληπτοι»; Αφού είναι “γνωστοί” σίγουρα τους έχει κατονομάσει η Λάγιου… Άραγε γιατί παραμένουν ακόμη “ασύλληπτοι”;
2. Την έσυραν βίαια σε παρακείμενη οικία αλλά παρόλαυτα κατάφερε να διαφύγει… Πόσοι ήταν που την “έσυραν” και πως κατάφερε να τους διαφύγει; Μήπως όπως ο Στρατούλης; Φανταζόμαστε Ιατοδικαστική έκθεση έχουμε… Μώλωπες, βαρείς τραυματισμούς κλπ… Αλλιώς τι σόϊ “δολοφονική επίθεση” ήταν αυτή έστω κι αν δεν μάτωσε…
3. Η συγκεκριμένη υπάλληλος του “Έθνους” του Μπόμπολα είναι γνωστή για την δουλειά της κατά των κρουσμάτων βίας….

Φανταζόμαστε τώρα, αυτό το περιστατικό θα προστεθεί στον φάκελλο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφού έτσι κι αλλιώς αυτό το ζητά η ίδια η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της,  ΧΩΡΙΣ ιατροδικαστικές αποφάσεις, ΧΩΡΙΣ μάρτυρες, ΧΩΡΙΣ ονόματα ενόχων (αφού είναι γνωστοί), χωρίς κανένα στοιχείο. Αρκεί που η “σπουδαία” δημ(ι)οσιογράφος έχει 3 βασικά χαρακτηριστικά.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ
Είναι εργαζόμενη στον Μπόμπολα
Είναι φανατική εχθρός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ε, παραείναι πολλές όμως οι συμπτώσεις…

Υ.Γ. Μας συνεπήρε η αφήγηση του τόσο καλού παραμυθιού. Είχε τα πάντα! Σκυλιά, γιαγιάδες, γεροδεμένους, βία, ερημωμένα σπίτια, κλου της ιστορίας, οι γείτονες πολυκατοικίας που την γιούχαραν και το αναίμακτο ξύλο από 5 άτομα και τις δύο γριές, αλλά και οι αστυνομικοί που της φόρεσαν χειροπέδες και την ειρωνεύονταν κιόλας… Δηλαδή, ένας δράκος να έκανε ένα πέταγμα από πάνω και να το το έγκλημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Γιατί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλα όσα περιγράφονται εδώ είναι παλαιάς κοπής, last year που λένε στο χωριό… Τώρα πλέον έχουμε και δράκους….

Ρε τι διαβάζουμε καθημερινά με τούτους τους εγκάθετους…

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates