Social Icons

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014

Ο Ομπάμα «πουλάει» χάπια σεξουαλικής διέγερσης στο Πακιστάν -Τα διαφημίζει εν αγνοία του !!

Ο Ομπάμα «πουλάει» χάπια σεξουαλικής διέγερσης στο Πακιστάν -Τα διαφημίζει εν αγ

Η εξουσία είναι αφροδισιακή, κατά τους ειδικούς. Προφανώς, λοιπόν, ένα πρόσωπο με ισχύ... ξεσηκώνει τα πάθη. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι Πακιστανοί, που πουλάνε χάπια σεξουαλικής διέγερσης, στο όνομα του Μπαράκ Ομπάμα.

Το viagra είναι απαγορευμένο στη χώρα και συνήθως γίνεται λαθρεμπόριο από το Πακιστάν. Την ίδια ώρα, σκευάσματα που είναι είναι αντίγραφα του γνωστού μπλε χαπιού, ή, στις χειρότερες περιπτώσεις, περιέχουν άγνωστα συστατικά, έχουν πλημμυρίσει τις υπαίθριες αγορές της χώρας. Τα περισσότερα από αυτά έχουν το πρόσωπο του Μπαράκ Ομπάμα στη συσκευασία, αλλά και το όνομά του.
Χάπια, τζελ και κάθε μορφής σκεύασμα που υπόσχεται σεξουαλική διέγερση και διάρκεια, γνωρίζει άνθιση στο Πακιστάν. Με ένα δολάριο ο καταναλωτής εξασφαλίζει τέσσερα χάπια που του υπόσχεται «παιχνίδια» 30 λεπτών, έως μίας ώρας. Οι περισσότεροι κάτοικοι όμως- που τα έχουν δοκιμάσει- φωνάζουν τις επικίνδυνες παρενέργειες που έχουν αυτά, υποστηρίζοντας πως τελικά καταστρέφουν την ερωτική ζωή, αντί να την ενισχύσουν, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του AFP. 

πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates