Social Icons

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ – ΤΩΡΑ ΠΟΥ «ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗ» Ο ΞΗΡΟΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!


Νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο σύντομα θα έρθει στη βουλή προς ψήφιση, θα καθιστά υποχρεωτική την έκτιση -τουλάχιστον- 20 ετών κάθειρξης για την υποβολή αιτήματος αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, από τα 16 χρόνια που ισχύει μέχρι σήμερα, για όσους τρομοκράτες έχουν καταδικαστεί σε μια φορά ισόβια.
Επιπλέον, θα αυξηθεί το ύψος της ποινής που έχουν εκτίσει οι τρομοκράτες (από τα 8 χρόνια που είναι σήμερα), για να έχουν το δικαίωμα να πάρουν άδεια από τις φυλακές.

Πρόκειται σίγουρα για τραγική ειρωνεία: αφού «εξηφανίσθη» ο αρχιτρομοκράτης Ξηρός, θα φέρουν νέο νόμο για τις άδειες των τρομοκρατών. Κι αφού όλοι σχεδόν οι τρομοκράτες των παλαιότερων ληστοτρομοκρατικών συμμοριών έχουν αποφυλακισθεί εδώ και χρόνια, θα φέρουν νέο νόμο για το δικαίωμα αποφυλάκισής των τρομοκρατών! Μήπως μας δουλεύουν; Μήπως παίζουν με τον πόνο των συγγενών των θυμάτων της κόκκινης τρομοκρατίας;

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates