Social Icons

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

Κι όμως γίνεται! Σε αυτή την πόλη κυκλοφορείς παντού γυμνός!

gimnos5
Τα ξενοδοχεία όπου μπορείς να κυκλοφορείς γυμνός, δεν αποτελούν πια είδηση, υπάρχουν παντού ακόμα και στην Ελλάδα! Αλλά μια ολόκληρη πόλη όπου μπορείς να το κάνεις αυτό… είναι είδηση!!
 Γνωρίστε την γαλλική Cap d’Agde με το «Village Naturiste», γνωστό και ως το «Γυμνό Χωριό», να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της και να έχει πρόσβαση σε μία υπέροχη παραλία.
gimnos1
Στο χώρο αυτό οι τουρίστες μπορούν να κάνουν τα πάντα γυμνοί!! Να φάνε σε εστιατόρια, να πάνε στην τράπεζα και γενικά, οτιδήποτε χρειαστεί να κάνει κάποιος, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας….
gimnos2
Η συγκεκριμένη γη ανήκε σε μία οικογένεια που, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι επέλεγαν την παραλία της για να κατασκηνώσουν και να κάνουν μπάνιο γυμνοί και αυτό…. αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί.
gimnos3
Στην αρχή ήταν ένα μόνο κάμπινγκ που κατασκευάστηκε για τους γυμνιστές, ωστόσο, από το ’70 και μετά ο χώρος που αποφασίστηκε να παραχωρηθεί σε όσους ήθελαν να κυκλοφορούν χωρίς τα ρούχα τους, ήταν πολύ μεγαλύτερος… Ενα ολόκληρο χωριό.
gimnos5
gimnos4
travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates