Social Icons

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!! ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ!!! ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ!!!



Με βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση ληστείες και κλοπές παραπέμπεται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών το ανήλικο...
«μπουμπούκι» που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τη συμβατική μοτοσικλέτα δυο αστυνομικών της Ασφαλείας οι οποίοι τον καταδίωκαν στην Πάτρα.

Μάλιστα, δεν έφτανε που λίγο έλειψε να τους σκοτώσει, αλλά επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές εναντίον των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή πεζός για να συλληφθεί σε μικρή απόσταση από άνδρες της Άμεσης Δράσης! Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε ο 17χρονος, αποκαλύφθηκε ότι παρά τη μικρή του ηλικία είχε πλούσιο παρελθόν στην παρανομία!

Ο ανήλικος εμπλέκεται σε δύο ληστείες και 12 κλοπές σε βάρος πεζών στην Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής που είχε εκδώσει η Α’ ανακρίτρια Πατρών για μια από τις ληστείες. Ακόμη, συμμετείχε σε σπείρα έξι ατόμων που κατηγορούνται για έξι ληστείες και περισσότερες από 90 κλοπές σε σπίτια, οχήματα και καταστήματα, για τα οποία η Ασφάλεια Πατρών και το αστυνομικό τμήμα Κιάτου είχαν σχηματίσει δικογραφίες τον περασμένο Ιανουάριο και το Νοέμβριο του 2012!



stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates