Social Icons

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

Αποκάλυψη Χαϊκάλη! "Στο τέλος έμαθα ότι ο Φιλιππίδης και ο Μπουλάς έπαιρναν..."

Αποκάλυψη Χαϊκάλη! "Στο τέλος έμαθα ότι ο Φιλιππίδης και ο Μπουλάς έπαιρναν..."

Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός και βουλευτής για τα χρήματα που κέρδισε; Τι πραγματικά συνέβη με την υπόθεση του ποσού που δεν δήλωσε στην εφορία;


Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε -μεταξύ άλλων- τόσο για τα χρήματα που έχει κερδίσει από το επάγγελμα του ηθοποιού, όσο και για την πρόσφατη υπόθεση που απασχόλησε τα ΜΜΕ με τα αδήλωτα στην εφορία χρήματα.
«Με τα λεφτά που έβγαλα έφτιαξα ένα σπίτι μαζί με ένα δάνειο που πήρα. Δεν είμαι από τους ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και αναφέρθηκε στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία 50-50:
«Ακόμα και από τους συναδέλφους μου, τον Σάκη και τον Πέτρο στο 50-50 έπαιρνα πολύ λιγότερα χρήματα. Το έμαθα στο τέλος. Δεν με πειράζει το πώς πουλάει τον εαυτό του ο άλλος, απλώς είπα ότι από αυτά που παίρνω δεν θέλω να μου κόψετε κι εκεί έγινε η αντίδραση».
Για τις 45.000 ευρώ που δεν δήλωσε στην εφορία, ανέφερε: «Εκείνη τη χρονιά έκανα τρεις δουλειές για να μαζέψω χρήματα γιατί ήθελα να πάρω τότε ένα οικόπεδο. Είχα δηλώσει 260,000 και πλήρωσα φόρο 122,000. Δεν θα διακινδύνευα με τίποτα να πληρώσω άλλες 15,000. Δεν παίρνεις ποτέ μαύρα με επιταγές, άρα δεν υπήρχε καμία πρόθεση. Η δουλειά έγινε το χειμώνα και περιμέναμε να δούμε αν παιχτεί στην Αθήνα για να συμπληρώσουμε και να κόψουμε ένα παραστατικό. Έφυγα το καλοκαίρι περιοδεία, αμέλησα εγώ, αμέλησε και η εταιρεία κι έμεινε εκεί. Όταν με φώναξε το ΣΔΟΕ είχα ξεχάσει, δεν ήξερα για ποια δουλειά ήταν».
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates