Social Icons

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ... ΣΤΟ ΙΡΑΚ...ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ...!!



Οι 21 μαθητές και επίδοξοι τρομοκράτες ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από τον «καθηγητή» τους, περιμένοντας εναγωνίως να προχωρήσουν στο επόμενο μάθημα: πως πυροδοτούνται τα εκρηκτικά.
Την ώρα, όμως, που ο δάσκαλος τους έδειχνε βήμα – βήμα τις κινήσεις για μία επιτυχημένη, αποτελεσματική και αψεγάδιαστη έκρηξη, έθεσε σε λειτουργία τον μηχανισμό, με αποτέλεσμα να ανατιναχθεί ο ίδιος και να παρασύρει στο θάνατο και τους μαθητές του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ιράκ, ενώ σύμφωνα με τις τοπικές αρχές συνελήφθησαν όσοι μαθητές που βρίσκονταν πιο μακριά επιβίωσαν της έκρηξης.

Παρότι η ταυτότητα του εκπαιδευτή δεν έχει γίνει γνωστή, λέγεται πως προσέγγιζε νεαρούς και τους προσκαλούσε να γίνουν επίδοξοι τρομοκράτες.

Κατά την έρευνά τους οι τοπικοί αξιωματούχοι εντόπισαν επτά αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά, ζώνες εκρηκτικών και άλλους μηχανισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τοποθεσία αποτελούσε σημείο συνάντησης μελών του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε» (ISIL).

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι ντόπιοι στο άκουσμα της είδησης αρχικά ξέσπασαν σε γέλια, ενώ όπως δήλωσε ο Ρααντ Χασίμ, έμπορος της περιοχής κοντά στο σημείο της έκρηξης: «Δεν είναι τόσο αστείο τελικά. Δείχνει πόσο χαζά είναι αυτά τα σκυλιά. Παράλληλα, όμως, θλίβομαι σκεπτόμενος όλους τους αθώους ανθρώπους που σκοτώθηκαν».

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως αυτό που συνέβη δεν ήταν «θάνατος, αλλά ζωή για εμάς. Αυτοί οι 22 που σκοτώθηκαν θα μπορούσαν στο μέλλον να σκοτώσουν χιλιάδες Ιρακινών, και εκατοντάδες αθώων ψυχών. Να καούν στην κόλαση».

ΠΗΓΗ: dexiextrem.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates