Social Icons

Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2014

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Χ.Α ΣΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ” ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ” ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ -ΟΞΥΤΑΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΔ.ΤΣΕΝΑΙ “ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ”

dimas-venizelos
Ιδιαίτερη εντύπωση έχουν προκαλέσει στο site της Χ.Α οι αναφορές στον βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα.  

Στο κείμενο ξεκάθαρα ο Δήμας φέρεται να θεωρεί εαυτόνΑλβανό με “ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλβανία” ενώ γίνεται επίσης αναφορά και σε έναν…παλιό γνώριμο: Τον Οδυσσέα Τσενάι που σήμερα υγείται εθνικιστού φορέα που ζητά εδάφη από την Ελλάδα:
“Καλεσμένος σε εκπομπή του Αντ1 ήταν ο γνωστός αθλητής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του Πασοκοκλεφτουριάς, Πύρρος Δήμας. Αναφέρθηκε στην αθλητική του σταδιοδρομία, πως περνούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλβανία… (Αν και είναι από την Χιμάρα, που ως γνωστόν είναι πόλη της Β. Ηπείρου, ίσως έχει κάποιο λόγο που θα πρέπει να μας πει κάποτε, που την Βόρειο Ήπειρο την λέει Αλβανία)! Εξέφρασε την άποψή του, που είναι και άποψη του κλεφτοκόμματος που εξακολουθεί να συμμετέχει, πως τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών θα πρέπει να παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα, “γιατί τα παιδιά που μεγαλώνουν στην Ελλάδα, νοιώθουν Έλληνες”.
Μέσα στο μελό της αφήγησης του, βέβαια, δεν μας ανέφερε την περίπτωση του Τσενάϊ (και άλλων περιπτώσεων), το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία που τώρα μεγάλωσε και έρχεται ως αρχηγός στο “Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων” για να διεκδικήσει τη… μισή Ελλάδα! Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, πού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εάν τελικά θα έπρεπε, ο τότε, νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό. O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι΄ αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του!
Κάποια στιγμή ήρθε και η κουβέντα στον ρατσισμό που έχει υποστεί στην πατρίδα μας. Και η κουβέντα στράφηκε “στην μεγάλη του πολιτική προσφορά του στο Ελληνικό κοινοβούλιο” (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ που περιορίζεται στο να ψηφίζει όσα η κλεφτοσυγκυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση, πιστεύοντας πως αν δεν εμφανίζεται πολύ θα ξεχαστούν όσα ψήφισε) και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπου αναφέρθηκε με απαξιωτικά λόγια στο Εθνικιστικό Κίνημα και τους Έλληνες Εθνικιστές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “δεν τους βλέπει, δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το κόμμα στην Βουλή”. Ενώ το ΠΑΣΟΚ των κλεφτών να ζει και να βασιλεύει…
Ένας αθλητής από την Β. Ήπειρο που τιμήθηκε από την Ελλάδα και τους Έλληνες αποφάσισε να τους εκδικηθεί με τον χειρότερο και πιο αχάριστο τρόπο. Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ που πρόδωσε την βόρεια Ήπειρο. Στο ΠΑΣΟΚ που καταλήστεψε τους Έλληνες, με μίζες, psi, μνημόνια. Και όταν θα έρθει η ώρα και οι κατηγορίες πάρουν τον δρόμο του ακροατηρίου θα κατευθυνθούν μαζικά στις φυλακές για τις πράξεις τους”.
Βέβαια γιαυτά δεν μας είπε κουβέντα ο λαλίστατος κατά τα άλλα, Πύρρος Δήμας.
ΥΓ. Όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετέχει εκ νέου στις επερχόμενες εκλογές, είπε πως “ήρθε για να μείνει”… Δεν διευκρίνισε αν θα παραμείνει και στο ΠΑΣΟΚ ή αν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, (το νέο ΠΑΣΟΚ) όπως έκαναν και τόσοι σύντροφοί του”, αναφέρεται στο ίδιο θέμα.
πηγή: makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates