Social Icons

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

Νέα πρόκληση βουλευτή της ΧΑ στην Κρήτη -Χαιρέτησε ναζιστικά ο Αρβανίτης [βίντεο]

Νέα πρόκληση βουλευτή της ΧΑ στην Κρήτη -Χαιρέτησε ναζιστικά ο Αρβανίτης [βίντεο]


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Χρυσαυγιτών οι οποίοι, αμετανόητοι, συνεχίζουν απτόητοι να προχωρούν σε κινήσεις αντιπροσωπευτικές των φιλοναζιστικών τους αισθημάτων.


Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη  να χαιρετήσει ναζιστικά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος στην Κρήτη.

Ο κ. Αρβανίτης ο οποίος μετείχε στο πάνελ της εκδήλωσης μαζί με τον συνάδελφό του Ηλία Κασιδιάρη σε κάποια στιγμή της ομιλίας του σηκώθηκε και χαιρέτησε ναζιστικά, κίνηση που χαρακτήρισε χαιρετισμό «της τιμής, της ανατάσεως και της νίκης». 

Μάλιστα, τον χαιρετισμό ανταπέδωσαν και οπαδοί της οργάνωσης που βρίσκονταν στο κοινό, την ώρα που οι υπόλοιποι ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα. 
Οι προκλήσεις του Χρυσαυγίτη βουλευτή, βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί, αφού κατά τη διάρκεια της παραληρηματικής του ομιλίας εκτόξευσε απειλές εναντίον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης αλλά και όλων των πολιτικών τους οποίους... προανήγγειλε πως θα στείλει σε καταναγκαστικά έργα.

Υποψήφιος περιφερειάρχης της ΧΑ στην Κρήτη ένας εν ενεργεία αστυνομικός
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για την περιφέρεια Κρήτης. Το ακροδεξιό μόρφωμα επέλεξε να κατεβάσει στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών τον καταγόμενο από τα Σφακιά Γιώργο Σπυρόπουλο, εν ενεργεία αστυνομικό.

Παρόντες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates