Social Icons

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ... ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"...



Εισαγγελέας παρενέβη προκειμένου να μη μεταδοθεί η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές» την επόμενη Τρίτη, εκπομπή με θέμα το τραγικό ναυάγιο των προσφύγων στο Φαρμακονήσι.

Πρωτοδίκης από την Κω εξέδωσε εντολή και ζητά την απαγόρευση της μετάδοσης της εκπομπής, καθώς θα παρεμποδίσει τη δικαστική έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μέσα από το δελτίο του Μega, έγινε γνωστό πως η ανακρίτρια της Κω, Σταμολέκα, ζήτησε με έγγραφο από το κανάλι να σταματήσει το τρέιλερ και να μη μεταδοθεί η εκπομπή ''Πρωταγωνιστές'' του Σταύρου Θεοδωράκη, με θέμα την τραγωδία με τους μετανάστες στο Φαρμακονήσι. Η ανακρίτρια αναφέρει πως η εκπομπή θα δημιουργήσει πρόβλημα στις ανακρίσεις.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, ανέφερε ότι στην εκπομπή εμφανίζονται και καταθέτουν σημαντικές πληροφορίες πρόσωπα που έζησαν από κοντά την τραγωδία, όπως ένας δύτης που βούτηξε στο ναυάγιο.

«Η πρωτοδίκης πάει ένα βήμα παραπάνω, απαγορεύοντας μας γενικά να ασχοληθούμε με την υπόθεση. Αυτή την υπόθεση, την ξεκινήσαμε πριν από 10 μέρες όταν μάθαμε αυτό που έγινε στο Φαρμακονήσι. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους όπου ζήσανε αυτή την τραγωδία και με ανθρώπους του λιμενικού. Πήραμε άδεια για να κάνουμε αυτή την εκπομπή από λιμενικές και στρατιωτικές αρχές. Κάναμε την ερευνά μας και μιλήσαμε με τους ανθρώπους που εντοπίσανε το ναυάγιο, τον δύτη που βούτηξε και είδε το ναυάγιο και τα σώματα των μεταναστών. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι κάνεις μπορεί να μπει εμπόδιο. Βέβαια, κάποιοι μάρτυρες μας είπαν πως η κ. πρωτοδίκης τους συνέστησε να μην μιλήσουν στους δημοσιογράφους», είπε ο δημοσιογράφος στο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού.

Ωστόσο, παρά την παρέμβαση του δικαστικού λειτουργού, το Mega ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά.

πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates