Social Icons

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

“ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ’ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ”. ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΠΑΡΕΙΧΕ “ΕΡΩΤΙΚΕΣ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ “ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ”-ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εξιχνιάστηκε άμεσα(όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία), ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 54χρονου  ιερωμένου Φώτιου Ζαχαρόπουλου, ο οποίος βρέθηκενεκρός προχθές (16.2.2014) το πρωί, με τραύματα στο κεφάλι, εντός της οικίας του στη Χώρα Μεσσηνίας.
Δράστες είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας και ένας 18χρονος ημεδαπός, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν χθες (17.2.2014) το βράδυ, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες αφού μετέβησαν στην οικία του 54χρονου, τις βραδινές ώρες της 15/16.2.2014, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά τον τραυμάτισαν με χρήση αντικειμένου στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση ενδύματος του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.
Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Το έγκλημα έχει ερωτικά κίνητρα και κίνητρα αντεκδίκησης. Οι δράστες(ειδικά ο Γεωργιανός)ισχυρίστηκαν ότι “ο παππάς δεν μου έδωσε αυτά που είχαμε σημφωνήσει ως ποσόν για την ικανοποιήση του, με έριξε στον λογαριασμό και τον έπνιξα”.
Νεώτερα και λεπτομέρειες σε λίγο…(foto από το Θάρρος Καλαμάτας) MAKELEIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates