Social Icons

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ Ο “ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΓΩΓΩΝ. ON CAMERA ΤΟ “ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΓΙΟΣ ΣΤΑ “ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

samaras-agio-oros
Το έχουμε ξαναπεί. Ο υμνητής των “νεκρών ταγματασφαλιτών του Μελιγαλά”, ο κήρυκας της αποστασίας, του εμφυλιοπολεμικού μίσους και του διχασμού,
ο προδότης των ονείρων και των θυσιών του Ελληνικού λαού που μία το παίζει χριστιανός και την άλλη προσκυνά τις λυχνίες των Εβραίων, ο πολιτικός “αντίχριστος” του Έθνους δεν μπορεί, δεν δικαιούται και δεν έχει δικαιοδοσία(παρά μόνον από τα παππούδια και τις γριές που τον ψηφίζουν)να μιλά επ ονόματι μας και να πουλά Ορθοδοξία και Πίστη. Πήγε στο Άγιο Όρος για να πουλήσει παραγοντιλίκι στους παπάδες, να πάρει εγγυήσεις από το Άβατο και τις “καλωσύνες” του και να στηριχτεί στη δύναμη των σκληρών Ιερομονάχων που τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους τριμμένα παπούτσια. Η επίσκεψη αυτή με την παρουσία του σκληρού ακροδεξιού Μπαλτάκου στο πλάι του και με τη συνοδεία των ύποπτων Αμερικανόφιλων και Γερμανόφιλων που τον περιτρυγυρίζουν,  θυμίζει ξεφτισμένη φράξια “Κενταύρων” και θρησκόληπτων Δεξιών της δεκαετίας του 8Ο, εκείνων των Αβερωφικών κομματικών απόκληρων που έπαιρναν ευλογιά στις χουντικές παρασυναγωγές.
Οι εικόνες μόνον ντροπή προκαλούν για τον θλιβερό υποτακτικό της Μέρκελ που ανέβηκε στον άμβωνα σαν τον τρελό Αρχιεπίσκοπο να πει το “Πάτερ Ημών”. Θέατρο αισχρής μορφής με διαόλους και τριβόλους δίπλα του και με έναν λαό να ακούει από τα χείλη του προδότη, τα ακούσματα της Χριστιανοσύνης.
Μαυρίστε τον πιο πουλημένο πρωθυπουργό που γέννησε η χώρα. Όσο κυβερνά τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται.  πηγή: makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates