Social Icons

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

Αυτή τη φορά δεν «μάζεψαν» καλά το μπάχαλο με αποτέλεσμα να βγουν στην φόρα φωτογραφίες με τον Χ. Αθανασίου μπροστά και πίσω του… ναρκομανείς να παίρνουν την δόση τους! Ξεφτιλίστηκαν πανελλαδικά! (Φωτό)

athanasioy


Πριν από κάθε επίσκεψη σε μέρη που αποτελούν «ανοιχτές πληγές», υπάρχουν αυτοί που καθαρίζουν το μπάχαλο, έτσι όταν θα έρθουν τα μεγαλοκεφάλια να τα δουν όλα ρόδινα!


Ύστερα το θέατρο συνεχίζεται μπροστά στις κάμερες λέγοντας πάντα πως έχουν επιληφθεί του θέματος και πως όλα είναι μια χαρά! Ε, αυτήν την φορά την πάτησαν για τα καλά!
Απίστευτες σκηνές απαθανατίστηκαν κατά την επίσκεψη, την Παρασκευή (28/02), του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο του παλιού νοσοκομείου του νησιού.
athanasioy1
Το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια “ανοικτή πληγή”, αφού είναι εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο και έχει γίνει άντρο ναρκομανών. Οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί για αξιοποίηση του είναι πολλές και αποτελεί το “μήλον της έριδος” μεταξύ των υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής.
athanasioy2
Κατά την επίσκεψη του κ. Αθανασίου στον χώρο, αρκετοί τοξικομανείς βρίσκονταν περιμετρικά του κτιρίου αλλά υπήρχαν και τρία άτομα, τα οποία είχαν “ξεχαστεί” σε έναν λεηλατημένο θάνατο. Μάλιστα, την ώρα που ο υπουργός περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο, οι παριστάμενοι είδαν έκπληκτοι τους τοξικομανείς να κάνουν μπροστά στα μάτια τους ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης.
athanasioy3
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates