Social Icons

Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2014

Το κλιπ της Κέιτι Πέρρυ που εξόργισε τους Μουσουλμάνους

perry 0

Το νέο βίντεο κλιπ της Κάτι Πέρι για το τραγούδι «Dark Horse» είναι αδιαμφισβήτητα κιτς παρουσιάζοντας μία σουρεαλιστική και ανυπόστατη εκδοχή της αρχαίας Αιγύπτου.
Ωστόσο το βίντεο εξόργισε τους μουσουλμάνους και για έναν ακόμη λόγο, αφού φαίνεται να παρωδεί και τον Αλλάχ.
Στο βίντεοκλιπ παρουσιάζεται η Κάτι Πέρι ως βασίλισσα Κλεοπάτρα η οποία καίει ζωντανό όποιον μνηστήρα της φέρει δώρο που δεν θα την εντυπωσιάσει, μέχρι που ο τελευταίος της φέρνει μία πυραμίδα από την οποία βγαίνει η θεά Ισιδα με ροζ μαλλί.
Κι αφού το βίντεο δεν ήταν αρκετά εξωφρενικό από μόνο του, ο πρώτος μνηστήρας υποτίθεται πώς είναι ο Αλλάχ, αφού, έχει κρεμασμένο σαν ράπερ στο λαιμό του ένα μενταγιόν με αυτό το όνομα
Οπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό εξόργισε απίστευτα τους ισλαμιστές που ζήτησαν να αποσυρθεί το επίμαχο κομμάτι από το διαδίκτυο, καθώς θεωρούν ότι είναι βλάσφημο και προσβλητικό.
Η αναφορά έχει φτάσει πλέον τις 50.000 υπογραφές. Ο Σαζάντ Ικμπάλ που είναι ο άνθρωπος πίσω από την αναφορά, προέβει σε δριμύ κατηγορώ στο πρόσωπο της τραγουδίστριας, επισημαίνοντας πως «η βλασφημία εκφράζεται με σαφήνεια στο βίντεο από τη Πέρι κατακαίγοντας τον στις φλόγες.
Οπως ήταν φυσικό το βίντεο υποβλήθηκε σε μοντάζ για να αφαιρεθεί από το σώμα του μνηστήρα η λέξη Αλλάχ.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates