Social Icons

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ... ΕΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ



Η συμφωνία βλέπει τους υπογράφοντες να υπόσχονται προστασία των συνόρων της Ουκρανίας. Υπογράφηκε από τον Μπίλ κλίντον, τον Τζόν Μέιτζορ, τον Μπόρις γιέλτσιν και Λεονίντ Κούτσμα το 1994.

Το ουκρανικό Κοινοβούλιο έχει εκτελέσει τώρα μια άμεση αναφορά σε όλες τις χώρες που υπέγραψαν τη συνθήκη. Ο Πούτιν έχει αυτήν την περίοδο 150.000 στρατεύματα στα σύνορα της Ουκρανίας και μερικά έχουν διασχίσει στη χώρα.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα λέει ότι είναι «βαθιά η ανησυχία του» από τις εξελίξεις.

Οι ΗΠΑ και η Βρετανία έχουν και οι δύο κάνει «κλήσεις κρίσης» προς τον Πρόεδρο Πούτιν για να τον προειδοποιήσουν να σεβαστεί τα εδαφικά σύνορα.

Μια συνθήκη που υπογράφηκε το 1994 από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία θα μπορούσε να τραβήξει και τις δύο χώρες σε πόλεμο για να προστατεύσουν την Ουκρανία, εάν τα στρατεύματα του Προέδρου Πούτιν περάσουν στη χώρα.

Ο Μπίλ κλίντον, Τζόν Μέιτζορ, Μπόρις γιέλτσιν και Λεονίντ Κούτσμα- οι τότε ηγέτες των ΗΠΑ, της Αγγλίας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας - συμφώνησαν με το μνημόνιο που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο της αποπυρηνικοποίησης των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

Τεχνικά αυτό σημαίνει ότι αν η Ρωσία έχει εισβάλει στην Ουκρανία, τότε θα είναι δύσκολο για τις ΗΠΑ και τη Βρετανία να αποφύγουν να πάνε σε πόλεμο. Η αποκάλυψη ήρθε όταν αναφορές έδειξαν ότι το Κρεμλίνο κινούταν με 2.000 στρατιώτες μέσω της Μαύρης Θάλασσας από το Νοβοροσίσκ στη βάση του στόλου τους στη Σεβαστούπολη.


atheatignosi.blogspot,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates