Συνελήφθη, χθες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ένας 42χρονος Αλβανός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, ο 42χρονος χθες μπήκε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Ελούντα και έκλεψε από 46χρονη από την Αυστραλία, δύο πορτοφόλια, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1900 ευρώ.
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι ο 42χρονος, στις 8 Ιουλίου από ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε από 34χρονο ένα κινητό τηλέφωνο, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, συνολικής χρηματικής αξίας 1500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.
Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις φορτιστές κινητών τηλεφώνων, δύο χαρτονομίσματα των 10 λιρών Αγγλίας, και ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων Η.Π.Α. επιμελώς κρυμμένα, καθώς και μία θήκη φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Επιπλέον, στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου ενώ ο 42χρονος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.