Απίστευτο θράσος επέδειξαν ένα ζευγάρι αλλοδαπών, οι οποίοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έκλεψαν ένα ανδρικό ρολόι αξίας 2.000 ευρώ από ανοιχτό κοσμηματοπωλείο στη Χερσόνησο!
Ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του ήταν μέσα και εξυπηρετούσαν πελάτες, και οι δύο επιτήδειοι, με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αρπάξουν από τις προθήκες το πανάκριβο κομμάτι.
Όμως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν το βάζει κάτω και δηλώνει αποφασισμένος να πάρει πίσω το κλεμμένο ρολόι.
Μιλώντας στο cretalive είπε ότι οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι έδρασαν άκρως… επαγγελματικά, είχαν πάει και πριν την κλοπή στο κατάστημά του, ως «πελάτες» και ζητούσαν να μάθουν πληροφορίες για διάφορα κοσμήματα και ρολόγια.
Νωρίτερα, το ζευγάρι είχε μπει σε κατάστημα επώνυμων γυαλιών ηλίου, και κατάφεραν να "ξαφρίσουν" ένα πανάκριβο ζευγάρι. Μάλιστα ο άνδρας τα φόρεσε και έφυγε σαν κύριος, αφήνοντας πίσω του τα... πλαστικά!
Μιλούν σπαστά ελληνικά (ο ίδιος εκτιμά ότι πρόκειται για αλλοδαπούς καταγόμενους από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ), ο άνδρας είναι μελαμψός γύρω στο 1,85 και έχει φαλάκρα, ενώ η γυναίκα είναι ξανθιά με καρέ μαλλί και κρατούσε και τις δύο φορές μαύρη τσάντα.
Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου είναι πρόθυμος να δώσει και αμοιβή σε όποιον τον βοηθήσει να τους εντοπίσει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες, πριν το κοσμηματοπωλείο επισκέφθηκαν και κατάστημα με πανάκριβα γυαλιά ηλίου απ' όπου άρπαξαν ένα ζευγάρι χωρίς να γίνουν αμέσως αντιληπτοί! Συγκεκριμένα, ο ένας από αυτούς, φορώντας ένα ζευγάρι "μαϊμού" γυαλιά, επιχείρησε να δοκιμάσει ένα ... αληθινό και πανάκριβο ζευγάρι, και σαν ... κύριος αποχώρησε!
Στο βίντεο βλέπετε καρέ-καρέ τη δράση τους και στη φωτογραφία το τηλέφωνο στο οποίο μπορείτε να απευθύνστε, αν έχετε να δώσετε πληροφορίες, που μπορεί να οδηγήσουν στη σύλληψη του ζεύγους.