Social Icons

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Βρήκαν τους ληστές αλλά δεν ενημέρωσαν τον κοσμηματοπώλη

Η διάρρηξη ήταν από τις πιο περίεργες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ΚρήτηΗ διάρρηξη ήταν από τις πιο περίεργες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη
Εξιχνίασαν τη διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου μου και ποτέ κάνεις δε με ενημέρωσε επίσημα για να δω τι έχει γίνει. Ποτέ δεν άκουσα για την εξιχνίαση της υπόθεσης στην τηλεόραση, αλλά ούτε και διάβασα κάτι στις εφημερίδεςαναφέρει ο κοσμηματοπώλης Μανόλης Καλαϊτζάκης από τις Γούβες την επιχείρηση του οποίου είχαν διαρρήξει τον Ιούνιο του 2012 με λεία περίπου 100 χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από την αστυνομία, προέκυψαν οι δράστες, όμως ποτέ δεν έγινε γνωστό το πώς, πότε και κυρίως ποιοι ευθύνονται για την κλοπή του χρυσού από την επιχείρηση του κ. Καλαϊτζάκη, όπως τονίζει ο ίδιος.
Η διάρρηξη που ήταν από τις πιο περίεργες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ρόδου, όπου οι δράστες κατέφυγαν και συνέχισαν την παράνομη δραστηριότητα τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστες της κλοπής των κοσμημάτων από την επιχείρηση στις Γούβες είναι δύο Κροάτες, ηλικίας 34 και 29 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates