Social Icons

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2014

«Ανέστησαν» τη θεία του Λιάπη για τη βίλα στο Καρπενήσι

 



Η Βασιλική που «έβγαλε» ανακοίνωση μέσω δικηγόρου... έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια
Δεν έχουν τέλος τα «κατορθώματα» του Μιχάλη Λιάπη, καθώς μετά τις πλαστές πινακίδες, το ταξίδι «ψυχικής ανάτασης» στη Μαλαισία και τα ακίνητα που κατασκευάστηκαν με ευρωπαϊκά κονδύλια, ο πρώην υπουργός φαίνεται πως… «ανέστησε» τη θεία του για να δικαιολογήσει τη βίλα στο Καρπενήσι!

Όταν ξέσπασε ο σάλος με τον υποτιθέμενο ξενώνα στο Καρπενήσι, η Βασιλική, θεία του Μιχάλη Λιάπη«εξέδωσε» ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της Παναγιώτη Γεωργακόπουλου.

Στην ανακοίνωση, η Βασιλική Λιάπη εμφανίζεται να δηλώνει ότι μόνο η ίδια ασχολήθηκε με την επίμαχη επιδότηση, αθωώνοντας πλήρως τον πρώην υπουργό.

Δημοσιογράφοι έσπευσαν να αναζητήσουν τη θεία Βασιλική, ωστόσο αυτό στάθηκε αδύνατο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον κ. Γεωργακόπουλο, αναζητώντας τη θεία του Λιάπη. Όπως όμως αποκάλυψε ο δικηγόρος, η γυναίκα έχει αποβιώσει εδώ και 10 χρόνια!

Ακολουθεί ο διάλογος, όπως τον δημοσιεύει η εφημερίδα:

- Μήπως θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο τρόπο με την κυρία Βασιλική Λιάπη;
«Τι είπατε;»

- Μήπως θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μαζί της;
«Έχει πεθάνει ρε παιδιά. Έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει πια! Ούτε ο σύζυγος της, ο Τάκης Λιάπης, ο αδελφός του πατέρα των παιδιών (Μιχάλη και Μάρκου Λιάπη)».

-  Και ποιος σας εξουσιοδότησε να βγάλετε αυτήν την ανακοίνωση;
«Τι ποιος με εξουσιοδότησε; Δεν ξέρετε ποιοί είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, ρε παιδιά; Θέλει πολλή φιλοσοφία για να καταλάβετε ποιοι είναι εκείνοι που με έβαλαν;; “Ρε Παναγιώτη, πες τα εσύ, αφού ξέρεις τι έγινε”, μου είπαν (σ.σ. εννοεί τους αδερφούς Λιάπη) και έτσι έγινε».

- Το 2002, τότε που η Βασιλική Λιάπη φέρεται να ζητά από τον ΕΟΤ-με μια αίτηση που φαίνεται να φέρει την υπογραφή της- την ανάκληση του ειδικού σήματος και τη διαγραφή από τα μητρώα της επιχείρησης των ενοικιαζόμενων δωματίων, ζούσε ή είχε πεθάνει;
«Μπορεί να ζούσε, μπορεί και να είχε πεθάνει, δεν θυμάμαι. Θα σας γελάσω!»

- Υπήρξατε προσωπικός δικηγόρος της οικογένειας;
«Προσωπικός φίλος! Και δουλειές του συζύγου της έκανα, και δουλειές των παιδιών, τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates