Social Icons

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2014

Καταγγελία: «Σφαγή» την πρώτη ημέρα των εξετάσεων πιστοποίησης σεκιούριτι με ανοχή (ή με εντολή) Δένδια

Φωτογραφία για Καταγγελία: «Σφαγή» την πρώτη ημέρα των εξετάσεων πιστοποίησης σεκιούριτι με ανοχή (ή με εντολή) Δένδια

«Εκδικητικά» προς τους εργαζόμενους εξαιτίας των ατομικών αλλά και συλλογικών (ΟΜΥΠΑΕ) αντιδράσεών τους στις αυθαιρεσίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη φαίνεται ότι αντέδρασε το ΚΕΜΕΑ την πρώτη ημέρα των εξετάσεων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συμμετεχόντων τα θέματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα και πραγματικά ξέφευγαν από την λογική της διαπίστωσης της επαγγελματικής επάρκειας των υποψηφίων και κινούνταν σε νομικά αντικείμενα με ερωτήσεις που αφορούσαν στο Συνταγματικό και στο Ποινικό Δίκαιο και Δικονομία (!!!).

Στο προφορικό μέρος των εξετάσεων πολλοί εξεταστές προφανώς εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία αποτελείωσαν τους ήδη αγχωμένους υποψηφίους με ερωτήσεις του ίδιου τύπου. Δυστυχώς δεν ήταν και λίγες οι φορές που επικράτησε κλίμα αντεγκλήσεων, ειρωνείας και προσωπικών προσβολών μεταξύ των εξεταστών και των υποψηφίων, πράγμα απαράδεκτο για το κύρος της διαδικασίας και των φορέων που την υποστηρίζουν.

Είναι πλέον προφανές ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας φέρει βαρύτατες ευθύνες για την ανοχή που δείχνει στις καταστροφικές τακτικές που ακολουθούν οι υπηρεσίες του υπουργείου του απέναντι στον κλάδο υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας, εκτός κι αν στην πραγματικότητα είναι αυτός ο ηθικός αυτουργός και εντολέας των διώξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates