Social Icons

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

Και η Siemens στο στόχαστρο της NSA

RTX17RU0 snowden
Σύμφωνα με τον Έντουαρντ Σνόουντεν, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ επιδίδονταν στη συγκέντρωση απόρρητων πληροφοριών από εταιρείες.
«Αν υπάρχουν πληροφορίες στην Siemens που έχουν αξία για τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα -ακόμη κι αν αυτές δεν σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια- τότε θα αποσπάσουν αυτή την πληροφορία έτσι κι αλλιώς», δήλωσε ο Έντουαρντ Σνόουντεν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με το γερμανικό δίκτυο ARD.
Ο πρώην τεχνικός σύμβουλος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) ανέλυσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στη Ρωσία και η οποία θα μεταδοθεί απόψε, το επιχείρημα ότι η NSA εμπλέκεται σε βιομηχανική κατασκοπεία και συλλέγει όσο περισσότερες απόρρητες πληροφορίες μπορεί, ανεξάρτητα από την όποια αξία τους για την εθνική ασφάλεια.
Σε κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από την μετάδοση μακροσκελούς συνέντευξής του από το τηλεοπτικό δίκτυο ARD, λέει ότι η Υπηρεσία δεν περιορίζει τις επιχειρήσεις κατασκοπείας της σε θέματα εθνικής ασφαλείας και ανέφερε ως έναν από τους στόχους της την γερμανική εταιρεία Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates