Social Icons

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ «ΝΕΩΚΟΡΟΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ «ΘΕΛΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ» (ΦΩΤΟ)

«Θέλαμε λεφτά για να κατέβουμε στη Καλαμάτα να διασκεδάσουμε και ο παπάς δεν μας τα έδινε», φαίνεται να είπε στην απολογία του στον εισαγγελέα ο 18χρονος ο οποίος κατηγορείται από κοινού ότι δολοφόνησε τον 52χρονο αρχιμανδρίτη.

O Γεωργιανός και ο 18χρονος αγρότης βρέθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ στη Χώρα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε πάνδημη η κηδεία του άτυχου αρχιμανδρίτη, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομου με δεκάδες ιερείς…
nick4
Ο 18χρονος κατηγορείται γιατί μαζί με τον Γεωργιανό πήγαν στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη και τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα κουζινικό σκεύος, όταν εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει τα λεφτά που είχε  «συμφωνήσει» με τον Γεωργιανό για υπηρεσίες που του παρείχε.
nick2
Ο 18χρονος φαίνεται να είπε ότι απαιτούσαν τα χρήματα γιατί ήθελαν να πάνε στην Καλαμάτα και να διασκεδάσουν στα καρτ. Το αποτέλεσμα ήταν ο Αρχιμανδρίτης να πέσει κάτω νεκρός από τα χτυπήματα των αδίστακτων νεαρών. (Αναμένεται να ξεκαθαριστεί και η συμμετοχή του 18χρονου στο έγκλημα).
nick1
Το κίνητρο είναι ξεκάθαρο και ελπίζουμε να μην αμφισβητηθεί από κανέναν. Στα σίγουρα δεν ήταν η ληστεία, ενώ λόγω της φιλικής σχέσης που είχε ο Γεωργιανός με τον Ιερωμένο, η επίσκεψη που έκανε στο σπίτι του μπορεί να ήταν η τελευταία αλλά… δεν ήταν η πρώτη.
nick3
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates