Social Icons

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2014

Είναι και μερικοί άνθρωποι...





Οι ποιο πολύ δεν θα σε ακούσουν , οι επόμενοι θα ακούσουν άλλα δεν θα θελήσουν να κατανοήσουν ..θα αφεθούν στο όχι ..το αυτόματο όχι που άλλοι τους έμαθαν να λένε χωρίς όμως να έχουν επίγνωση του λόγου που το λένε!
Μια ποιο μικρή ομάδα ανθρώπων θα ακούσει θα κατανοήσει και θα αποφασίσει το ναι άλλα δεν θα τολμήσει να κάνει πράξη τα όνειρα της !
Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που όχι μόνο θα ακούσουν και θα κατανοήσουν άλλα θα προχωρήσουν ακόμα ένα μονοπάτι ποιο πέρα εξελίσσοντας ,δημιουργώντας νέα πληροφορία , δίνοντας νέα νότα και χρώμα σε αυτό που οραματίστηκες !
Είναι τύχη να συναντήσεις τέτοιους ανθρώπους μιας και το ακατόρθωτο γίνεται εφικτό και το δύσκολο μοιάζει με παιχνίδι , ένα όμορφο παιχνίδι Ζωής ..έτσι όπως ακριβως θα έπρεπε να είναι η Ζωή μας !
Εγώ συνάντησα έναν και προσπάθησα να του μεταδώσω το όραμα της ένωσης κάτω από ένα κοινό στόχο ,τους λόγους που αυτό θα έπρεπε να είναι ένα αρχικό σκαλοπάτι στο σχέδιο , την αιτία που θα φέρει όλα τα άλλα ... σας παρουσιαζω το έργο του και την απάντηση του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates