Social Icons

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

Πάτρα: «Πονοκέφαλος» σε σχολική κοινότητα από βίαιη συμπεριφορά 13χρονου – Απείλησε συμμαθητή του με κοπίδι – Έσπασε τα γυαλιά παιδιού με μία γροθιά

paidi3

Άλλη μία περίπτωση παρενόχλησης μέσα σε σχολικό συγκρότημα απασχολεί την τοπική κοινωνία. Αυτή τη φορά σε Γυμνάσιο εντός της Πάτρας και μάλιστα (αν είναι δυνατόν) στην… Α’ τάξη!

 Αναφερόμαστε δηλαδή σε παιδιά 12 και 13 ετών.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει, συγκεκριμένο παιδί της Α’ Γυμνασίου επιτίθεται στα υπόλοιπα ακόμη και για ψύλλου πήδημα, τα χτυπά, τα γρονθοκοπεί, ενώ προ ημερών επιτέθηκε σε συμμαθητή του και του έσπασε τα γυαλιά!
Οι γονείς έχουν ενημερωθεί για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου μαθητή, έχουν απευθυνθεί και στην Διεύθυνση του Σχολείου, όμως δεν έχουν βρει άκρη. Ολοι πάντως έχουν να αναφέρουν και ένα περιστατικό που τους έχει απασχολήσει. «Προ μερικών εβδομάδων άρπαξε ένα κοπίδι των καλλιτεχνικών, το έβαλε στο στήθος συμμαθητή του και τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει» μας είπε γονιός, ενώ άλλος μας κατήγγειλε πως χτύπησε το παιδί τους με ένα μολύβι και ευτυχώς η μύτη του… τον άγγιξε δίπλα από το μάτι και όχι μέσα στην οφθαλμική περιοχή.
Θα πρέπει να τονιστεί πως ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε και στο Νοσοκομείο (του είχε σπάσει τα γυαλιά) ενώ γονείς έφθασαν στο σημείο να επικοινωνούν και με την Αστυνομία ώστε να προλάβουν… το κακό!
Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να τονιστεί πως έχουμε να κάνουμε με έναν ανήλικο, οπότε η όποια παρέμβαση θα πρέπει να γίνει με την ανάλογη ευαισθησία.

Πηγή: dete.gr+ makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates