Social Icons

Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...


Στόχος διαρρηκτών έπεσε ο Δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης. Το τριήμερο της Αποκριάς που διανύουμε αλλά και οι... εκδηλώσεις στην περιοχή έχουν κρατήσει αρκετό κόσμο έξω απο τα σπίτια .


Εκμεταλλευόμενοι οι δράστες το Καρναβάλι της Φιλιππιάδας , στο οποίο βρισκόταν ο δήμαρχος με τη συζυγό του , μπήκαν στο σπίτι και αφού το έκαναν άνω κάτω αφαίρεσαν τιμαλφή της συζύγου και της κόρης του και χρηματικό ποσό που υπήρχε στο σπίτι. Οταν το Καρναβάλι τελείωσε και η σύζυγος γύρισε στο σπίτι έμεινε άφωνη απο την κατάσταση στο οποίο το βρήκε. Ηταν τα πάντα άνω κάτω στην προσπάθεια των διαρρηκτών να βρουν το κάτι παραπάνω. H είδηση συζητήθηκε και θορύβησε την μικρή κοινωνία της περιοχής και όπως μας είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της Φιλιππιάδας: "ούτε στο Καρναβάλι δεν μπορούμε να πάμε! Θα πρέπει να αφήνουμε ένα άτομο πίσω να φυλά το σπίτι".

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την αστυνομία , οι δράστες γνώριζαν καλά ότι η Φιλιππιάδα είχε αποκριάτικες εκδηλώσεις και για αυτό επέλεξαν να μπουν στο σπίτι , αφού ήταν βέβαιοι ότι ο Δήμαρχος θα ήταν στο Καρναβάλι.

epirus-tv-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates