Social Icons

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

ΠΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ




Μετά από την ανάγνωση της είδησης για ερωτικές περιπτύξεις μαθητών μέσα στις σχολικές τουαλέτες, και τους καθηγητές του σχολείου στην Πάτρα να τους τσακώνουν την ώρα της ερωτικής πράξης, το μπλόγκ Αθέατη γνώση έλαβε την αφορμή να γράψει αυτό το άρθρο.
Εχουν ισοπεδωθεί τα πάντα στην προσπάθειά των εκπροσώπων της Νέας Τάξης Πραγμάτων να διαφθείρουν ακόμη περισσότερο τη νεολαία. Το φαινόμενο βέβαια δεν είναι τωρινό, υπάρχει εδώ και 30 χρόνια. Ολοι όσοι έχουμε φοιτήσει από τη δεκαετία του 80 και μετά στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας μας, σίγουρα έχουν πέσει στην αντίληψή μας παρόμοια φαινόμενα, με τους καθηγητές να κάνουν τα στραβά μάτια.

Η αρχή του κακού ξεκίνησε από το 1982 όταν καταργήθηκε η μπλε σχολική ποδιά, που χρόνια ολόκληρα στο παρελθόν, δήλωνε την ιδιότητα του μαθητή, υπηρετούσε την ομοιομορφία των μελών της μαθητικής κοινότητας, κατά ορισμένες απόψεις και την συνοχή της.

Η σχολική ποδιά έπαψε να είναι υποχρεωτική το 1982, και ήταν απόφαση του αειμνήστου εντολοδόχου νεοταξίτη πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και του υπουργού παιδείας Λευτέρη Βερυβάκη. Τότε έγινε και το γλωσσικό, μεταμεσονύκτιο, πραξικόπημα του1982, ἐπιβάλλοντας στη γραπτή γλώσσα μας το μονοτονικό, που της στέρησε τον γενετικό κώδικα των λέξεών της. 

Κατέστρεψαν τα πάντα, και τα ελληνικά σχολεία κατάντησαν δημόσια πορνεία ανηλίκων. Οι μαθήτριες μετά την απαλλαγή της ποδιάς, σταδιακά άρχισαν να βάφονται και να ντύνονται προκλητικά στο σχολείο. Αλλά και τα αγόρια σήμερα φορούν μέχρι και σκουλαρίκι στ' αυτί εν ώρα μαθήματος. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός.

Κάποτε οι καθηγητές και οι δάσκαλοι είχαν υπερεξουσίες και παράλληλα με την γνώση επέβαλλαν κι όσα απαιτούσε ένα σύστημα, όσον αφορά τον κώδικα της αμφίεσης και της συμπεριφοράς, δίνοντας βαρύτητα στην γνώση κι όχι στην κοινωνικοποίηση ή την ανάπτυξη της προσωπικότητας μέσα από άλλους διαύλους.

Στην Αμερική, τη χώρα που ο Σαμαέλ χρησιμοποιεί ως πειραματόζωο για τα σατανικά σχέδια του, αυτή την εβδομάδα σε νηπιαγωγείο του New Jersey στις ΗΠΑ, μία δασκάλα ανέφερε στον διευθυντή της ότι βρήκε δύο παιδιά του νηπιαγωγείου να κάνουν σεξ μέσα στις τουαλέτες του σχολείου! Απο εκεί ξεκινάει ότι πιό βρώμικο υπάρχει, και μετά από μερικά χρόνια εξαπλώνεται σαν αρρώστια και στα υπόλοιπα μέρη του κόσμου.

Κάποτε ο Γέροντας Παίσιος είπε ότι: 

Είναι μεγάλη υπόθεση ο σωστός δάσκαλος, ιδίως στις μέρες μας! Τα παιδιά είναι άγραφες κασέτες ή θα γεμίσουν βρώμικα τραγούδια ή βυζαντινή μουσική. Το έργο του δασκάλου είναι ιερό. Έχει μεγάλη ευθύνη και, αν προσέξη, μπορεί να πάρη μεγάλο μισθό από τον Θεό. 

Γι’ αυτό λέω ότι καλοί είναι οι γονείς που γεννούν πολλά παιδιά και γίνονται πολύτεκνοι, αλλά καλύτεροι είναι οι σωστοί εκπαιδευτικοί που αναγεννούν του κόσμου τα παιδιά και γίνονται υπέρ-υπέρ-πολύτεκνοι! Δίνουν αναγεννημένους ανθρώπους στην κοινωνία, και έτσι γίνεται καλύτερη.

Αυτες οι αξίες δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον, κι αν υπάρχουν είναι σταγόνες στον ωκεανό.


atheatignosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates