Social Icons

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΖΩΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ




Ο 20-χρονος Μαλάμ Καμίσου Μπαράντα από τη Νιγηρία έχει συλληφθεί κατόπιν εντολής της αστυνομίας του Jigawa επειδή φέρεται να είχε βιάσει μια κατσίκα στο δάσος. 


Ο επικεφαλής του δικαστηρίου διέταξε να τεθεί σε προσωρινή φυλακή για δύο εβδομάδες. Ο δικαστής Αουγουάλου Σάνι Μπαλάγκο ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε ομολογήσει ότι διέπραξε την πράξη, όμως το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή του φυλάκιση για να επιτρέψει στην αστυνομία να κάνει περαιτέρω έρευνες. 

Για τον Καμίσου ειπώθηκε ότι παραδέχτηκε ότι η κατσίκα του ανήκει και ότι είχε ζητήσει από την κατσίκα να κάνει σεξ μαζί του. Εκείνος συνελήφθη από τον επικεφαλή του χωριού της περιοχής και παραδόθηκε στην αστυνομία. 

Εξήγησε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκε με ζώα μέσα στη ζούγκλα, το έχει κάνει πάνω από 10 φορές και ποτέ δεν συνελήφθη. Είπε ότι αν γνώριζε ότι θα συλληφθεί, δεν θα το έκανε. 

Είπε ότι τα ζώα ικανοποιούσαν την απαίτησή του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πήγαινε με γυναίκες.  Ζήτησε από το δικαστήριο να τηρήσει τη δικαιοσύνη γιατί ξέρει ότι αυτό που έκανε ήταν αδίκημα για την κοινωνία και ενάντια στις ισλαμικές εντολές.


πηγή: atheatignosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates