Social Icons

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΕ «ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ» ΖΗΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

allodapos1


Ένας αλλοδαπός βρίσκεται από τις 20.30 το απόγευμα στο πεζοδρόμιο των Κάτω Πατησίων, ζητώντας επίμονα την αστυνομία 2 μισή ώρες !  Δεν έχει τηλέφωνο πάνω του και προφανώς είναι άστεγος.

Παρόλο λοιπόν που  έχουν γίνει κλήσεις από τους κατοίκους  στο 100, ο άνθρωπος αυτός έχει παραμείνει στη μέση του δρόμου ζητώντας επίμονα την αστυνομία!
Η αλήθεια είναι πως ο αλλοδαπός έχει καταναλώσει το κάτι τις του, ωστόσο δεν είναι λόγος αυτός η αστυνομία να αδιαφορεί στις κλήσεις των κατοίκων της περιοχής, καθώς και στο κάλεσμα ενός ανθρώπου ο οποίος βρίσκεται στον βρεγμένο δρόμο, εδώ και δυόμιση ώρες και για κάποιον λόγο, που μόνο αυτός γνωρίζει, ζητά την αστυνομία! Θα μας πείτε, εδώ η αστυνομία δεν προλαβαίνει να τρέχει πίσω από τα έκτακτα και θα τρέχει να μαζέψει τον μεθυσμένο;
Εάν εσείς βλέπατε στον δρόμο έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σας λέει εάν τον ληστέψανε, εάν τον χτυπήσανε ή οτιδήποτε αλλά καλεί επίμονα την αστυνομία, παρόλο που είναι μεθυσμένος, τι θα κάνατε;
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates