Social Icons

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

Δεν έχει…καφέ την Τρίτη στην Καρδίτσα

frappe
Χωρίς καφέ είναι «καταδικασμένοι» να μείνουν οι Καρδιτσιώτες την Τρίτη 4 Μάρτη,…

μιας και η Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης Καρδίτσας, αποφάσισε να βάλει λουκέτο σε όλα τα καταστήματα εστίασης του Νομού εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αντικαπνιστικό νόμο.
Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Παππάς σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου (φορολογικό, ασφαλιστικό, οφειλές προς δήμους, ΑΕΠΙ, εμπορικές μισθώσεις, ΔΕΗ κλπ) και κατέληξε με αυτό του αντικαπνιστιού νόμου -που όωπς είπε- ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
«Η εκ νέου εφαρμογή του μόνο προβλήματα δημιούργησε στα καταστήματά μας,η πτώση τζίρου σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνει το 50%.Ο νόμος σε κάποιες περιπτώσεις,καζίνο και κέντρα διασκέδασης άνω των 300τμ,επιτρέπει το κάπνισμα,εκεί προφανώς δεν είναι επιβλαβές.Θέλουμε και εμείς να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής ,καπνιζόντων ή μη, με ισχυρά κίνητρα στη δεύτερη περίπτωση. Καλούμε όλους τους συναδέλφους καταστηματάρχες της εστίασης να προχωρήσουν σε κλείσιμο των καταστημάτων τους την Τρίτη 4 Μαρτίου, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας. Όλοι στην κεντρική πλατεία την Τρίτη 4 Μαρτίου στις 11.00πμ για την επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας στους αρμόδιους φορείς».
Πηγή: karditsanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates