Social Icons

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

52ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ... ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!! ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!



Πρόκεται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά καιρούς έχει απασχολήσει έντονα τις αστυνομικές αρχές.
Οι γονείς τον κατήγγειλαν στον Εισαγγελέα.

Το συμβάν σημειώθηκε στην Μακρυκάπα του Δήμου Μεσσαπίων και προκάλεσε ανατριχίλα στους κατοίκους του χωριού.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων, ο 52χρονος άνδρας επιτέθηκε σε ανήλικα κορίτσια με χειρονομίες και ύβρεις σeξουαλικού περιεχομένου, με τα κοριτσάκια να τρέχουν πανικόβλητα στην πλατεία του χωριού, για να σωθούν.

Οι γονείς των παιδιών μόλις έμαθαν τι είχε συμβεί, πήγαν στον Εισαγγελέα, και κατήγγειλαν τον 52χρονο, ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς.

Πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά καιρούς έχει απασχολήσει έντονα τις αστυνομικές αρχές.

Πριν τρία χρόνια παρέσυρε και σκότωσε έναν ιδιοκτήτη υγρών καυσίμων στην Τριάδα Ψαχνών, όταν εισέβαλλε με το αυτοκίνητο του στο βενζινάδικο, αλλά θεωρήθηκε ατύχημα και ο 52χρονος έμεινε ελεύθερος.

Κάτοικος του χωριού αναφέρει στο eviazoom, "ότι ο 52χρονος το έχει ρίξει στο αλκοόλ τα τελευταία χρόνια και όταν μεθάει δεν ξέρει τι κάνει.

Θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όπως είχε γίνει στο παρελθόν."

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη.

eviazoom.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates