Social Icons

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2014

Μενού... 60.000 ευρώ για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μενού... 60.000 ευρώ για τον Άγιο Βαλεντίνο

Όλοι οι ερωτευμένοι κανονίζουν κάτι πολύ σπέσιαλ για τη βραδιά του Αγ. Βαλεντίνου.
Ένα ωραίο ρομαντικό γεύμα σε κάποιο σικ εστιατόριο είναι μία από τις συνηθισμένες επιλογές για τη συγκεκριμένη βραδιά. Τα διαμορφωμένα μενού για ειδικές περιστάσεις πάντα περιμένουμε να είναι κάπως τσιμπημένα. Το συγκεκριμένο μενού όμως σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο ωστόσο ξεπέρασε κάθε όριο!

Ο λογος για το μενού που διαμόρφωσε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο σεφ Adam Simmonds και το οποίο μπορεί να είναι... αρκετά ακριβό είναι όμως γεγονός πως περιλαμβάνει ορισμένες από τις πιο φίνες και σπάνιες πρώτες ύλες στον κόσμο.

Το δείπνο είναι προγραμματισμένο για ένα μόνο «τυχερό» ζευγάρι. Ξεκινά με ντόπια φρέσκα στρείδια και λευκό χαβιάρι, συνοδευόμενα από ένα σπάνιο μπουκάλι Salon Blanc de Blancsτου 1959 (κοστίζει 15.800 ευρώ το μπουκάλι).

Ακολουθούν 7 ακόμα πιάτα με foie gras, Kobe beef, μία σαλάτα με τρούφα με μέλι τρούφας, ένα ριζότο γαρνιρισμένο με φύλλα χρυσού και μαζί ένα ακόμη μπουκάλι La Romanee-Conti του 1990 (κόστος περίπου 27.000 ευρώ το μπουκάλι).

Η τοποθεσία για το δείπνο παραμένει άγνωστη, ωστόσο τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

Το αναλυτικό μενού ακολουθεί και αν το «λέει» η καρδούλα σας αλλά και η τσέπη σας κανονίστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates