Social Icons

Κυριακή, Φεβρουαρίου 16, 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ;;;

samaras
Στο Άγιον Όρος αφίχθη εχθές λίγο μετά τις 17:00 ο, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος έγινε δεκτός από την Ιερά Επιστασία με επικεφαλής τον Άγιο Πρώτο, τους είκοσι ηγουμένους και αντιπροσώπους των Ιερών Μονών.

Όπως αναφέρει το “agioritikovima” λίγο μετά την άφιξη του στο ελικοδρόμιο των Καρυών, όπου έγινε δεκτός από τον πολιτικό διοικητή της Αθωνικής Πολιτείας, κ. Αρίστο Κασμίρογλου, ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του οδηγήθηκαν προς τον Ιερό Ναό του Πρωτάτου όπου έγινε η επίσημη υποδοχή.
Ψάλλοντας τον ύμνο της Θεοτόκου, “Αξιον Εστί” οι Αγιορείτες πατέρες και υπό τον ήχο των κωδωνοκρουσίων κατευθύνθηκαν στον πάνσεπτο Ναό στον οποίο εψάλη δοξολογία προς τιμήν του πρωθυπουργού .
Κατά την αντιφώνησή του ο  Σαμαράς ζήτησε την ευλογία των Αγιορειτών πατέρων και είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για το Άγιον Όρος που αποτελεί την παλαιότερη κοινοβιακή κοινότητα της Ευρώπης . Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η διπλή ιερά σύναξη στο διοικητήριο της Ιεράς Κοινότητας προεδρεύοντος του προέδρου της κυβέρνησης, παρουσία του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αρβανιτόπουλου, του υποψήφιου περιφερειάρχη Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Θανάση Μπούρα και του συμβούλου του πρωθυπουργού κ.Τάκη Μπαλτάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates