Social Icons

Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2014

Υψηλόβαθμος ΜΑΣΩΝΟΣ αποκαλύπτει: Δαιμονική Θρησκεία η ΜΑΣΟΝΙΑ! “Όσο πιό υπάκουος είσαι στα “Πνεύματα-Οδηγούς” τόσο πιό “ψηλά” ανεβαίνεις. Υπάρχουν και άλλοι βαθμοί μετά τους 33!!!

masonia

" Όταν περνούσα τις Μασονικές τελετές είχα κατα τη διάρκεια της Μύησης, τα Πνεύματα-Οδηγούς να ψιθυρίζουν διάφορες οδηγίες στο μυαλό μου.


Μου έλεγαν πώς να κάνω το κάθε τί, με συγκεκριμένο τρόπο, και πώς να απαντήσω σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Επειδή λοιπόν τα έκανα όλα αυτά, αναγνωρίστηκα από τη Μεγάλη Στοά της Πολιτείας του Wisconsin σαν κάποιος που είναι αρκετά ιδιόμορφος. Και φυσικά τα Πνεύματα-Οδηγοί εξακολουθούσαν να με ενισχύουν με επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον τεκτονισμό. Και γι αυτό το λόγο, γνώριζα πριν με ρωτήσουν ότι υπάρχει η τελετή Μύησης με το όνομα Memphis-Misraim : γιατί μου το ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΟΔΗΓΟΙ !"
"Γι αυτό με προσέγγισαν οι Illuminati, γιατί τα Πνεύματα-Οδηγοί μου είχαν δώσει λέξεις-κλειδιά να πώ, ακόμα και χειραψίες να κάνω, προκειμένου να αναγνωριστώ ως κάποιος που είναι άξιος για περισσότερο Φώς". Και συνεχίζοντας, εξηγεί, ότι στο τέλος της Μασονίας, απο το πολύ "Φώς" τελικά βλέπουν τον Εωσφόρο, και ότι πολλοί υψηλά "μυημένοι" της Μασονίας, είναι μέσα στο σατανισμό...
Πιό κάτω, ( μετά το 2:46 ) μιλάει για την εκμετάλλευση των χαμηλόβαθμων Μασόνων (κορόϊδων) απο τους Υψηλόβαθμους-Μυημένους. Τους απομυζούν από κάθε άποψη.. όπως λέει:
" τους στραγγίζουν πνευματικά, τους εξατμίζουν Οικονομικά, γιατί η Μασονία ΡΟΥΦΑΕΙ πολλά χρήματα απο τους συμμετέχοντες στα Τεκτονικά Δρώμενα..."
Για τη σχέση του Βατικανού με τη Μασονία μιλά μετά το ..... 5:14:
"Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία βοήθησε στην ίδρυση των Ελευθεροτεκτόνων. Οι περισσότεροι κανόνες, για παράδειγμα, του λεγόμενου Τεκτονικού δόγματος Σκωτικού τύπου (Scottish rite) γράφτηκαν από τους Ιησουίτες! Ενώ λοιπόν υποτίθεται ότι υπάρχει αυτή η προφανής αντιπάθεια ανάμεσα στους Μασόνους και τους Καθολικούς, σε τέτοιο σημείο που μέχρι την εποχή του Πάπα Ιωάννη Β' αν ήσουν καθολικός και γινόσουν τέκτονας, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία σε αφόριζε και σε αναθεμάτιζε εν ψυχρώ. Αυτό τελικά αποδείχτηκε παραμύθι γιατί ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ. Αλλά και πολλοί Μασόνοι είναι Καθολικοί."
- Τι κερδίζουν από αυτό το παραμύθι; ρωτάει η δημοσιογράφος
-" Αυτό που κερδίζουν έχει να κανει με την παλιά ιδέα του φιλόσοφου Χέγκελ (που κι αυτός την πήρε απο τους Illuminati) που είναι η σύνθεση των αντιθέτων" και εξηγεί ότι εκεί βασίζεται η ιδέα μίας "Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας" που θα "ενώνει" τα αντίθετα.....
και συνεχίζει:
...." έχω λόγους να πιστεύω ότι ο νέος Πάπας είναι Μασώνος" μιλάει για το Βενέδικτο.
...."Ο παλαιότερος Πάπας που πέθανε πριν τον τωρινό (μιλάει για τον Ιωάννη – Παύλο Β'που ήταν Πολωνο-Εβραϊκής καταγωγής) ήταν επίσης Μασώνος, καθώς και ο προηγούμενος ήταν όχι μόνο Μασώνος αλλά και Ροδόσταυρος"
...."Ο Πάπας Ιωάννης ΚΓ' ήταν μέλος ενός υψηλόβαθμου Ροδοσταυρικού-Μασονικού Τάγματος. Υπάρχουν ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν αυτό, και βρίσκονται σε βιβλίο...."
...."Ο Πάπας Παύλος ο ΣΤ' επέκετεινε την Ακαδημία των Καρδιναλίων, και "εντελώς συμπτωματικά" όσους Αρχιεπισκόπους επέλεξε για να τους κάνει Καρδιναλίους, ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ."
..." Όταν ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος δέχτηκε πυροβολισμό απο έναν Τρομοκράτη, έκανε τον μέγα τεκτονικό χαιρετισμό με το σημάδι της Έντονης Εξάντλησης : ..το οποίο κάνουν οι Μασόνοι όταν έρχονται σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ".
"Ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος Β' ήταν εκείνος που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του Παπισμού έκανε άρση του αφορισμού της Μασονίας, και αυτό από μόνο του αφήνει να εννοηθούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...."
Υπό το πρίσμα των παραπάνω, γίνεται κατανοητό γιατί ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' εδώ, κάθεται σε θρόνο με ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ. Από την Επίσκεψη του (Πολωνο-Εβραϊκής καταγωγής) Πάπα Ιωάννη – Παύλου Β' στο Ισραήλ..... το 2000. Όταν πηγαίνουν στο Ισραήλ, νιώθουν "ελεύθεροι και εκφράζονται πιό άνετα..."
ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ; "Τον Πάπα να καταράσθε...." ... Φτάσαμε κοντά 300 χρόνια μετά τον Πατροκοσμά, να μαθαίνουμε ότι το Μισό Βατικανό είναι ΜΑΣΩΝΟΙ – Δαιμονόπληκτοι ....
Στο σημείο αυτό, ΑΞΙΖΕΙ να θυμηθούμε τα λόγια του Γ. Παίσιου για τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ:
"Οι Σιωνιστές θέλουν να κυβερνήσουν όλον τον κόσμο. Χρησιμοποιούν για να πετύχουν το σκοπό τους, τη μαγεία και το σατανισμό. Τη σατανολατρία την βλέπουν σαν μιά δύναμη που θα τους βοηθήσει στα σχέδιά τους. Πάνε δηλαδή να κυβερνήσουν τον κόσμο με σατανική δύναμη"
(Γέροντος Παισίου Αγιορείτου Λόγοι Β' Πνευματική Αφύπνιση, σελ 177 κ.ε., Έκδοση Δ', Ιερού Ησυχαστηρίου Σουρωτής Θεσ/νίκης, 2004)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ (Μασώνοι) και ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ (Σιωνιστές) ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Γι αυτό φτάσαμε στο σημείο αυτό...
Και τα χειρότερα έρχονται όπως αναγγέλει ο Στουρνάρας της "Bilderberg" : "Οι επόμενοι έξι μήνες θα είναι ΚΟΛΑΣΗ" Κάτι ξέρει ο "Πεφωτισμένος"....
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην κατάσταση αυτή;
ΠΟΤΕ θα αποφασίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ τη στάση των ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ; ΣΗΜΕΡΑ είναι ΑΝΑΓΚΗ να πατήσουμε στα βήματα του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ:
«Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο όπου έκλαιγα την Ελλάς... Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ' ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα...την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, πήδηξα στο άλογό μου και έφυγα. Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι, ο εξάδελφός μου ο Αντώνης Κολοκοτρώνης και επτά ανήψια του. – Κανείς δεν είναι στην Πιάνα, μου είπε ο Αντώνης. Ούτε στην Αλωνίσταινα. Είναι φευγάτοι. -Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλικάρια... Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρει πίσω την υπογραφή του».
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΟ http://www.prisonplanet.gr/conspiracy/40890-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates