Social Icons

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

renti14


Εχθές στις 18.30 το απόγευμα τελέστηκε το τριετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των Ειδικών ΦρουρώνΕυαγγελινέλη Ιωάννη και Σκυλογιάννη Γεώργιο στο σημείο που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ εν ώρα καθήκοντος στην οδό Περικλέους στον Αγ. Ι. Ρέντη Αττικής .

renti11 renti10 renti9 renti8 renti7
Ωστόσο κάποιοι αποφάσισαν να αμαυρώσουν την μνήμη των δύο αστυνομικών, μετατρέποντας το μνημόσυνο σε κομματικό τους παιχνίδι, χωρίς να σεβαστούν ούτε τις μνήμες των πεσόντων ούτε όμως και τις οικογένειες που θρηνούν τις απώλειές τους κάθε μέρα που περνάει!
Συγκεκριμένα ο κομματικός αρχηγός της αστυνομίας λαμβάνοντας εντολές, απαγόρευσε στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των νεκρών, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η αντιπροσωπεία του κόμματος. Επέτρεψαν όμως σε άλλα κομματικά υποκείμενα όπως στον αποτυχημένο Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, στον Άδωνι και σε άλλους που δεν θα έπρεπε ούτε καν να είχαν πατήσει το ποδάρι τους στον ιερό χώρο όπου έσβησαν οι δύο αστυνομικοί.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Ν. Παπαγιαννόπουλος πήρε εντολή από τον Δένδια, όχι μόνο να μην καταθέσουν στεφάνι οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, αλλά και να διατάξει όλους τους ένστολους να αποχωρήσουν, υποτίθεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του makeleio.gr οι ένστολοι αναγκάστηκαν να φύγουν με το κεφάλι σκυμμένο και κάποιοι με δάκρυα στα μάτια, μετά την ταπείνωση που ένιωσαν.
Μήπως είναι κτήμα του κομματικού αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ οι ένστολοι που έδιωξε από το μνημόσυνο των συναδέλφων τους και δεν το ξέρουμε; Ή απλά ήθελαν να αποδείξουν ότι δεν ενδιαφέρονται για τίποτα και για κανέναν, αφού δεν σεβαστήκανε ούτε καν το μνημόσυνο των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών!
renti1 renti2 renti3 renti4
Το αίμα των ένστολων να ξέρετε βράζει από την αδικία και την ξευτίλα που αναγκάστηκαν να υποστούν και σήμερα, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές μιλούν για αναβρασμό στην ΕΛ.ΑΣ που έχει καταντήσει μπουρδέλο για κομματικούς λόγους και σκοπούς μερικών μερικών…
"μακελειο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates