Social Icons

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

Από ταβερνιάρης δημοσιογράφος και από εκεί στην πολιτική ο εκλεκτός του συστήματος Σταύρος Θεοδωράκης. Ποιοι κρύβονται πίσω από το νέο κόμμα-απόκομμα;

stavros

Στη δημιουργία πολιτικού κινήματος με το επωνυμία «Ποτάμι» προχωρά ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως ανακοίνωσε στους μετόχους και τους συνεργάτες του protagon, το «Ποτάμι» θα κατέβει στις ευρωεκλογές και ανάλογα με τις επιδόσεις του, θα αποφασίσει τι θα κάνει στις εθνικές εκλογές. Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε πάντως πως δεν έχει σκοπό να πάει ο ίδιος στην Ευρωβουλή.
Ανακοίνωσε ακόμη πως αποχωρεί από τη δημοσιογραφία, ενώ πρόσθεσε πως αν αποτύχει θα προσπαθήσει να ξαναγυρίσει σε αυτή.
Tι μπορεί να κρύβεται όμως πίσω από το νέο κόμμα του κ.Θεοδωράκη;  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλεκτός του συστήματος έγινε από ταβερνιάρης δημοσιογράφος και τώρα κάνει το βήμα να “κατέβει” στην πολιτική!
Αφού εξήγησε τους λόγους οι οποίοι τον ώθησαν να μπει στην πολιτική αναφερομενος σε καθημερινά προβλήματα που έζησε ο ίδιος γυρνώντας την Ελλάδα μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε:
«…Αποφασίσαμε να κάνουμε «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ». Ποιοι το αποφασίσαμε; Άνθρωποι με τα ίδια ερωτήματα. Επαγγελματίες της ζωής – νέοι στην πολιτική. Κανείς από εμάς δεν έχει υπηρετήσει σε υπουργεία, υφυπουργεία ή γραφεία αρχηγών. Φοιτητές, διανοούμενοι, οικονομολόγοι, εργάτες, καλλιτέχνες, άνεργοι, έμποροι, γιατροί, αρχιτέκτονες. Μια ομάδα που έχει μυαλό και δύναμη – τη δύναμη της λογικής και του δίκιου. Τις επόμενες ώρες θα βγάλετε και εσείς μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.»
TOPOTAMI_573_355
Εξηγώντας γιατί δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο έγραψε:
«Εγώ τώρα, δε θα πάω στην Ευρωβουλή. Δεν έχω ίσως και τα προσόντα. Καλά καλά δεν ξέρω ξένες γλώσσες. Θα μείνω λοιπόν στην Ελλάδα. Το τι θα κάνω θα εξαρτηθεί πάλι από εσάς. Αν πάμε καλά στις Ευρωεκλογές, μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και στις εθνικές εκλογές. Αν αποτύχουμε – αν αποτύχω για την ακρίβεια- τότε μετά τις ευρωεκλογές, θα προσπαθήσω να γυρίσω στη δημοσιογραφία. Μέχρι τότε την εγκαταλείπω. Που σημαίνει ότι σταματάω τους «Πρωταγωνιστές» και δεν θα έχω ενεργή συμμετοχή στο Protagon. Και εδώ θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους συνεργάτες μου. Στην τηλεόραση, στο Protagon, στην εφημερίδα. Τα σχέδια που κάναμε πρέπει να διακοπούν. Αυτό που προέχει τώρα είναι να σπάσουμε τη ρουτίνα της πολιτικής. Να ταράξουμε λίγο τα λιμνάζοντα νερά φέρνοντας νερό από το ΠΟΤΑΜΙ.»
Επίσης πρόσθεσε ότι σχετικά με τη χρηματοδότηση του νέου κινήματος,  το «Ποτάμι» ζητά από όλους «ένα μέχρι 10 ευρώ». Το πώς ακριβώς, διευκρίνισε, θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες, από το :topotami.gr.
πηγή:makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

 
Blogger Templates